Cristiano Ronaldo

Juventus – Cristiano Ronaldo în lumea desenelor animate

Actualitate Sport

Cristiano Ronaldo a intrat în lumea desenelor animate, devenind un personaj „Striker Force 7”, așa cum a anunțat el însuși pe rețelele de socializare. Fotbalistul este un supererou care salvează oamenii de diferite personaje negative.

„La fel cum fotbalul uneşte culturile şi oamenii din lumea întreagă, eu cred că marile personaje animate şi supereroii pot să realizeze acelaşi lucru. Prin urmare, sunt încântat să aduc împreună aceste pasiuni pentru fotbal şi pentru supereroi prin intermediul acestui proiect şi să îl împărtăşesc cu fanii mei”, a scris fotbalistul pe Twitter, pentru a prezenta lansarea oficială a volumului de benzi desenate „Striker Force 7”.

În mai 2018, fotbalistul portughez a anunţat încheierea unui parteneriat cu Graphic India, companie care produce animaţii şi romane grafice, pentru proiectul ”Striker Force 7”.

Anunţul noului proiect a fost făcut cu ocazia evenimentului Free Comic Book Day (FCBD), sărbătorit în prima zi de sâmbătă a lunii mai începând din anul 2002, cu scopul de a promova volumele de benzi desenate, iar fanii au putut vizualiza o bandă desenată, în care Cristiano Ronaldo (34 ani) se transformă în supererou şi luptă contra personajelor precum şi extratereştri și roboți.

Această nouă serie va fi lansată pe 30 mai, atât în versiune comică, cât și în versiune animată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *