cristiano juventus

Juventus – Cristiano Ronaldo în tăcere după meciul cu Ajax

Sport

JUVENTUS – AJAX 1-2 . Ajax îl elimină pe Ronaldo din UEFA Champions League după un Meci FABULOS reușit de olandezi. E pentru prima dată din 2010 încoace când portughezul părăsește competiția mai devreme de semifinale!
„Încă scriem istorie!”, este prima reacție a olandezilor după calificarea fabuloasă în semifinalele UEFA Champions League!

Portughezul nu a vorbit după înfrângerea din Champions League, sora lui îl încurajează: „Ți-ai făcut partea ta”.

S- a întors cât mai curând posibil după accidentare și, datorită lui, Juventus a jucat în sferturile de finală cu Atletico Madrid. Ce ai putea să-i reproșezi lui Cristiano Ronaldo?

Nimic! Este aceeași alegere făcută de portughez. Tăcere atât după meci, cât și pe conturile sociale. În tăcere pentru a digera mai bine înfrângerea și, poate, pentru a găsi cuvintele potrivite pentru a începe din nou.

După 0-2 la Wanda Metropolitano, portughezul s-a limitat la un schimb scurt de „amabilitate” cu jurnaliștii spanioli, făcându-și vocea auzită de dimineață pe Twitter și Instagram: „O seară dificilă, acum să credem”.

De data aceasta dezamăgirea este prea mare pentru a fi expusă imediat, însă susținătorii alb- negrii sunt nerăbdători să știe ce face Ronaldo și ce crede el. Ieri, CR7 a părăsit stadionul cu o expresie senină, fără nici o nervozitate deosebită.

Katia Aveiro, sora lui Cristiano Ronaldo, încearcă să-și încurajeze fratele scriind pe Instagram: „Ți-ai făcut partea ta, dragostea mea. Felicitări Ajax”. Un mesaj care atinge și echipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *