Angelina Jolie

Angelina – va fi doar Jolie fără Pitt

Actualitate Lifestyle

Angelina Jolie nu mai este oficial Angelina Jolie-Pitt. Actrița a rămas doar cu numele său de fată, eliminând numele fostului soț. O sursă apropiată actorului Brad Pitt (55 de ani) , a declarat exclusiv pentru „Hollywood Life „că starul: „Se va gândi de două ori înainte de a-și împărți din nou numele de familie cu altă femeie”.

Căsătoria dintre Jolie și Pitt s-a terminat oficial vineri, după un lung divorț care a debutat în august 2016, la numai doi ani de căsătorie, dar după 11 de relație. Angelina Jolie, a renunţat în mod legal la numele de familie Pitt, potrivit unei hotărâri dispusă de un judecător.

Aceeaşi hotărâre dispune că ambii actori sunt din punct de vedere legal persoane singure, în timp ce continuă înţelegerea de divorţ, o măsură legală cunoscută drept „bifurcation of marital status” pe care fostul cuplu a solicitat-o.

Site-ul „The Blast” scrie: „Cei doi vor să-și continue viața și nu vor să mai fie căsătoriți unul cu celălalt”. De asemenea, conform site-ului „The Blast”, cei șase copii: Maddox, 17 ani, Pax, 15 ani, Zahara, 14 ani, Shiloh, 12 ani, și cei doi gemeni, Vivienne și Knox, în vârstă de 10 ani, vor avea în continuare numele Jolie-Pitt.

Aceasta este a doua oară când Angelina alege schimbarea numelui. În 2002, actrita a cerut eliminarea numelui tatălui său, Voight.
Actrița, care este fiica lui Jon Voight și Marcheline Bertrand, s-a născut cu numele Angelina Jolie Voight, însă din cauza conflictului cu tatăl ei, ea a cerut legal să renunțe la numele Voight, drept pe care l-a obținut în 2002.

La rândul său, Pitt pare încântat că și-a luat numele înapoi: „Un pas spre vindecare pentru el, Angie și întreaga familie. Un lucru în minus care îi leagă”, a declarat sursa pentru „Hollywood Life „.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *