Kim Kardashian

Kim Kardashian – mamă pentru a patra oară

Lifestyle

Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinți pentru a patra oară.
Anunțul a fost făcut chiar de fericita mămică, prin intermediul rețelelor de socializare, vineri 10 mai.

„Este aici și este perfect”, a scris Kim Kardashian pe Twitter.
Cel de-al patrulea copil al cuplului, este un băiețel care a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Vedeta l-a adus pe lume și pe cel de-al treilea copil al său, Chicago West, tot cu ajutorul unei mame surogat, situație care s-a repetat și de data aceasta, din cauza unor probleme de sănătate.

Kim Kardashian şi soţul ei, muzicianul Kanye West, mai au trei copii – o fiică, Chicago, născută în 2018 tot de o mamă-surogat; un fiu, Saint, în vârstă de trei ani; şi o fiică, North, de cinci ani.

Cei doi părinți formează un cuplu din aprilie 2012. Căsătoria a avut loc în 2014, la Florența, într-o ceremonie spectaculoasă.

Cuplul nu a dezvăluit încă numele celui de-al patrulea copil.
„Este o experiență diferită, cu siguranță, situația este diferită. O iubesc pe mama surogat, avem o relație foarte bună. Am încrederea în ea și văd, cu siguranță, că prima dată când am trecut prin această experiență am fost puțin anxioasă, trimiteam multe mesaje, sunam foarte des, și simt că mama surogat, de această dată, este o persoană atât de protectoare și chiar am încredere în ea„, le-a spus Kim celor de la ET în urmă cu câteva săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *