Lionel Messi

Leo Messi și-a făcut card de Banca Transilvania

Lifestyle

Celebrul fotbalist al Barcelonei, Lionel Messi, este protagonistul unei noi reclame pentru Star Card de la Banca Transilvania.

Considerat cel mai bun fotbalist al lumii, argentinianul Lionel Messi este vedeta unui clip de promovare a Băncii Transilvania din România.

„Poate nu ați crezut, dar e pe bune. Messi și-a luat STAR Card de la BT și plătește cu el peste tot. Reprize neîntrerupte de shopping all the way!”, a transmis Banca Transilvania.

Aceasta nu este prima colaborare dintre Banca Transilvania și sportivi de top. Compania a colaborat și cu de jucătoarea de tenis Simona Halep.
Clienții băncii preferă STAR Card pentru cumpărături online şi onside. Sunt peste 500.000 de carduri de shopping în buzunarele şi telefoanele acestora, potrivit BT.

STAR Card este un card de credit cu loialitate în peste 12.000 de magazine partenere programului STAR şi feature-uri unice la noi în țară.
Banca Transilvania a fost înfiinţată în 1993, la Cluj-Napoca, și este printre cele mai mari trei bănci din România, ca nivel de operațiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *