pnl

Lista candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare 2019

Politica

PNL a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, listele de semnături de susţinere şi lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

Realizatorul TV Rareș Bogdan este în fruntea listei:

Rareș Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureșan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşo, Marian Jean Marinescu, Vlad Nistor, Mihai Ţurcanu, Violeta Alexandru.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat după depunerea listei că PNL a „bătut” PSD în strângerea de semnături.

„Îi chem pe români prin votul pe care şi-l vor exprima să elibereze România de tentaculele caracatiţei conduse de infractori, de hoţi şi de habarnişti care şi-au bătut joc de România în ultimii doi ani şi jumătate.

PNL este un partid dedicat reprezentării intereselor românilor la nivel european. Cu cât PNL va fi mai puternic şi mai bine reprezentat la nivelul Parlamentului European, cu atât România va fi mai puternică şi mai bine reprezentată, iar capacitatea României de a influenţa deciziile la nivel european va creşte”, a mai spus acesta.

La rândul său, Rareş Bogdan, primul pe lista de candidaţi, a îndemnat românii să se prezinte la vot şi să acorde încrederea lor PNL.

„Vreau să fac un apel sincer la toți cei care iubesc această țară, care nu cred că această țară trebuie să fie un rai al infractorilor să voteze pe 26 mai. Vor urma două luni dificile, suntem pe front și îi rog pe toți simpatizanții și militanții să fie alături de noi în această luptă care se anunță una extrem de dificilă.

Nu vorbim numai de alegeri parlamentare, ci despre a fi sau nu în Europa, despre parteneriat cu SUA. Până acum cei din PSD au atacat UE și țările în care se află cei alungați de ei”, a declarat Rareș Bogdan după depunerea listei de candidați a PNL la BEC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *