usr-plus

Lista candidaților USR – PLUS la alegerile europarlamentare 2019

Politica

Alianța 2020 USR-PLUS a anunțat lista completă a candidaților la alegerile europarlamentare 2019 din data de 26 mai.

La sfârșitul anului 2018, USR -Uniunea Salvați România – a anunțat lista candidaților USR la alegerile europarlamentare 2019. Ulterior însă, PLUS – formațiunea politică condusă de Dacian Cioloș – și USR au decis formarea Alianței 2020 USR-PLUS, urmând ca cele două partide să candideze în comun la alegeri europarlamentare, dar și la alegerile parlamentare din 2020.

Alianţa USR-PLUS a depus marţi, 26 martie, la Biroul Electoral Central (BEC) peste 500.000 de semnături şi lista candidaţilor la alegerile parlamentare. Liderii formaţiunii, Dacian Cioloş şi Dan Barna, au încurajat oamenii să iasă la vot.

Listă USR-PLUS alegeri europarlamentare 2019:

Dacian Cioloș, Cristian Ghinea, Dragoș Nicolae Pîslaru, Clotilde Armand, Ioan Dragoș Tudorache, Nicolae Ștefănuță, Vlad Botoș, Ramona Victoria Strugariu, Vlad Gheorghe, Alin Cristian Mituța, Naomi Reniutz Ursoiu, Valeriu Nicolae, Oana Țoiu, Radu Ghelmez, Liviu Iolu, Radu Mihaiu, Andrei Ion, Iulian Lorincz, Adriana Cristian, Oana Popescu, Camelia Crișan, Anca Majaru, George Țăranu, Bogdan Deleanu, Ștefan Pălărie, Silviu Gurlui, Alexandru Grigorescu Negri, Teodora Stoain, George Gima, Alexandru Vărzaru, Raluca Amariei, Anca Radu, Miroslav Tașcu Stavre, Gabriela Mirescu Gruber, Florian Andrei, Cătălina Teodora Sofron, Sorin Dan Clinci, Emanuel Stoica, Iulian Crăciun, Octavian Berceanu, Daniela Șerban, Cristina Iurisniți, Elena Uram.

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, care deschide lista alianţei pentru europarlamentare, a declarat că ”astăzi se face un pas în plus pentru a scăpa România de hoţie şi de penali” şi se propune românilor o adevărată alternativă politică.

Lista USR PLUS europarlamentare 2019. Candidați USR PLUS europarlamentare 2019. „Astăzi facem un pas în plus pentru a scăpa România de hoţie şi de penali şi pentru a reîncepe drumul României spre Europa, spre democraţie adevărată şi spre bunăstare. Facem lucrul acesta cu ajutorul a peste 500.000 de români pe care i-am întâlnit în aceste ultime săptămâni mergând pe stradă peste tot în ţară.

Cu ajutorul lor mergem astăzi înainte. (…) Am strâns peste 500.000 de semnături. Doar în Bucureşti au fost strânse peste 130.000 de semnături, în diaspora peste 22.000 de semnături – o cifră semnificativă dacă ne gândim la faptul că la ultimele alegeri europarlamentare au participat la vot circa 30.000 de români în diaspora. La Zalău, colegii noştri au strâns doar în oraş peste 6.000 de semnături. (…) Facem azi paşi importanţi nu doar pentru a aduce Europa în România, dar şi pentru a propune românilor o adevărată alternativă politică”, a spus Dacian Cioloş, la BEC.

La rândul său, preşedintele USR, Dan Barna, a precizat că semnăturile sunt adunate ”de la oameni care vor o Românie fără penali şi fără hoţie”.

Lista USR PLUS europarlamentare 2019. Candidați USR PLUS europarlamentare 2019. „Sunt 520.000 de oameni pe care putem construi încrederea şi speranţa pentru alegerile care vor urma. (…)

Mergeţi la vot cu speranţa că (…) redevenim o ţară normală, europeană, o ţară de care putem să fim mândri şi în care să trăim cu mândrie. Suntem foarte siguri că România redevine statul acela european fără penali în funcţii publice”, a spus liderul USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *