Regina Elisabeta

Marea Britanie – Regina Elisabeta a II-a se retrage de la îndatoririle publice în perioada următoare

Externe

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se va retrage din viața publică în următoarea perioadă, potrivit Sunday Times. Absența Reginei de la îndatoririle oficiale urmând să devină cea mai lungă din domnia ei de 68 de ani.

Potrivit Royal Reporter, Maiestatea Sa Regina și Ducele de Edinburgh vor rămâne la Castelul Windsor pe termen nelimitat din cauza coronavirusului.

Regina a decis să nu mute Curtea la Londra, Balmoral sau Sandringham din cauză că riscul e prea mare. Acest lucru înseamnă că Prințul Philip își va sărbători împlinirea a 99 de ani, luna viitoare, în izolare.

Este posibil și ca primirea unei vizite de stat din Africa de Sud, programată în octombrie, să fie anulată.
Regina, în vârstă de 94 de ani, va rămâne, astfel, pe termen nedefinit, iar toată agenda ei până în toamnă este suspendată.

Palatul Buckingham va fi închis pentru public vara aceasta, pentru prima oară în ultimii 27 de ani. Evenimente precum petrecerile din grădină sau ceremonia de acordare a Ordinului Jartierei au fost anulate.

De obicei, Regina se întoarce de la Castelul Windsor la Palagtul Buckingham în luna mai, unde stă până intră în vacanța de vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *