Drepturile Animalelor

Marşul Oficial pentru Drepturile Animalelor – București

Social

Marșul Oficial pentru Drepturile Animalelor a ajuns la cea de-a 3-a ediție și se va desfășura anul acesta în București, pe data de 28 septembrie, începând cu ora 16.00.

În Piața Victoriei se vor aduna și anul acesta toți cei care doresc să lupte pentru o lume mai blândă față de toate viețuitoarele cu care împărțim această planetă. La marș sunt invitați toți cei care își doresc o societate dreaptă, care nu mai tolerează indiferența în fața suferinței animalelor, și nici cruzimea practicată în industria exploatării animalelor.

În 2018 peste 28.000 de oameni din 25 de orașe ale lumii au ieșit în stradă pentru a cere ca suferința animalelor să nu mai fie ignorată. În Londra au participat anul trecut peste 10.000 de oameni, cu peste 400% mai mulți decât în anul precedent. Ne dorim ca această mobilizare extraordinară să ne inspire și pe noi, și să reușim anul acesta să strângem în București mii de voci care să strige pentru cei care nu ne pot cere ajutorul folosind cuvinte.

Dacă nu sunteți în țară dar doriți să participați la acest eveniment, puteți verifica unde se va afla cel mai apropiat marș pentru drepturile animalelor aici: https://www.theofficialanimalrightsmarch.org/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *