Medalii de aur și argint pentru CS Unirea Alba Iulia, la Campionatul Național de Judo – Seniori

Sport

CS Unirea Alba Iulia continuă performanţele extraordinare la judo. Alexandru Sibişan a devenit, în weekendul trecut, campion naţional, în vreme ce Laura Bogdan a câştigat titlul de vicecampion naţional. în 6 şi 7 aprilie, la Arad, s-a desfăşurat Campionatul Naţional Individual de Seniori la care au participat cei mai buni sportivi din ţară.

Alexandru Sibişan, sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia şi CSM Piteşti), a obţinut medalia de aur la categoria de greutate – 90 de kilograme. Bogdan Laura, sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia şi CSM Cluj-Napoca), a obţinut medalia de argint la categoria de greutate – 48 de kilograme. Bogdan Laura este elevă a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica). Sportivii secţiei de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiţi de instructorii Dinu Alin şi Dinu Cristian.

Daniela Moşneag, directorul CS Unirea Alba Iulia, transmite felicitări sportivilor şi antrenorilor pentru rezultatele de excepţie obţinute la Campionatul Naţional Individual de Seniori şi le urează mult succes la viitoarele competiţii.
‘Performanţele extraordinare ale echipei de judo de la CS Unirea Alba Iulia sunt motiv de mândrie pentru comunitatea noastră şi un exemplu de excelenţă şi profesionalism în sportul românesc. Felicitări sportivilor şi antrenorilor pentru pasiunea şi devotamentul lor’, a transmis Daniela Moşneag. Comunicat de presă – CS Unirea Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *