Meghan Markle

Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinți

Actualitate Lifestyle

După săptămâni de mister,în cele din urmă a venit anunțul official – Meghan Markle a născut luni un băiat.

Primul copil al Ducilor de Sussex este al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat printr-o postare pe contul oficial de Instagram că ducesa de Sussex a născut un băiat.

Meghan Markle a născut un băiețel cu o greutate de 3,26 kilograme. „Ducesa Meghan și copilul sunt sănătoși și se simt bine. Cuplul mulțumește publicului pentru entuziasmul împărtășit și pentru sprijinul arătat de-a lungul acestei perioade din viețile lor. Mai multe detalii vor fi oferite în zilele următoare„, potrivit aceluiași mesaj.

La scurt timp după ce a fost făcut anunțul pe Instagram, prințul Harry a susținut o scurtă declarație de presă și le-a spus jurnaliștilor că încă nu s-au decis ce nume va avea copilul și că în două zile îl vor prezenta lumii pe cel mai nou membru al familiei. ”Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel care s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos.

Mama și bebelușul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-am fi putut-o imagina vreodată. Amândoi suntem extrem de încântați și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor, așa că am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea”, a declarat prințul Harry .

El a adăugat că încă nu știe cum se va numi fiul său. ”Încă ne gândim ce nume îi vom da. A fost uimitor. Sunt atât de mândru de soția mea. Orice părinte și tată spune că copilul tău este superb, dar acest copil este uimitor”, a mai spus prințul Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani. Cei doi au anunţat sarcina pe 15 octombrie 2018, în prima zi a turneului lor în Australia şi Noua Zeelandă.

Fosta actriţă şi ducele de Sussex s-au mutat în Frogmore Cottage de pe domeniul Windsor la încpeutul lunii aprilie, pentru a aştepta venirea pe lume a copilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *