Ducii de Sussex

Meghan Markle şi Prinţul Harry – turneu regal în Africa alaturi de fiul lor Archie

Externe

Ducii de Sussex, împreună cu bebeluşul lor, Archie se află în prezent într-un turneu în sudul Africii, axat pe teme precum drepturile femeilor, lupta împotriva sărăciei şi drepturilor animalelor.

Este vorba despre un turneu regal care se va întinde pe zece zile, în care Meghan Markle şi Prinţul Harry vor vizita mai multe ţări din Africa.

Miercuri, Ducii de Sussex s-au întâlnit în Cape Town, cu arhiepiscopul anglican, Desmond Tutu, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, aceasta fiind prima apariție a lui Archie în turneul regal, potrivit Daily Mail.

Ducii s-au alăturat arhiepiscopului și fiicei sale Thandeka Tutu Gxashe pentru ceai, cu Archie așezat fericit pe genunchii mamei sale.

Prințul Harry a spus că fiul lui s-a obișnuit deja cu camerele de filmat, iar fiica arhiepiscopului a glumit, spunând că Archie va fi un băiat înconjurat de fete.

Desmond Tutu, cunoscut şi ca Arch, a mărturisit că este o onoare şi un privilegiu să îi întâlnească pe membrii familiei regale britanice.
Ducii de Sussex au fost văzuți sosind luni în Cape Town, cu un zbor ușor întârziat de la British Airways. Meghan l-a purtat în brațe pe Archie, care purta o pălărie ce îl făcea să arate adorabil.

Ultima ieșire publică a lui Archie a fost la polo în iulie, la doar o săptămână după botezul său privat la Castelul Windsor. Archie s-a născut pe 6 mai 2019 la Spitalul Portland din Londra.

În următoarele zile, Prințul Harry va călători în Malawi, Angola, și Botswana, în timp ce Meghan va rămâne alături de Archie în Africa de Sud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *