Toamna la ceaun

Festivalul„Toamna la ceaun” – în Parcul Național din București

Lifestyle

Festivalul „Toamna la ceaun” se va desfășura de joi 26 septembrie, până duminică 29 septembrie, în Parcul Național din Capitală, „vedeta” ediției urmând să fie zacusca care va fi gătită sub ochii vizitatorilor.

„Vă așteptăm în Parcul Național cu o simfonie de bunătăți la ceaune: tochitură moldovenească la ceaun de la ea de-acasă, tocană de oaie la ceaun, pastramă fiartă în vin și usturoi la ceaun, pomana porcului, balmos la ceaun, gulaș de vită la ceaun, gulaș de porc la ceaun, bordeiaș cu fasole la ceaun, iahnie de fasole la ceaun, varză cu afumătură la ceaun, tocănițe de hribi cu smântână la ceaun, borș de pește la ceaun.

Bineînțeles, nu vor lipsi magiunul pregătit special pentru toate gospodinele și multe alte rețete preparate la ceaun, piperate sau domolite, pe gustul tuturor”, se arată într-un comunicat transmis de organizatori.
Vizitatorii vor putea degusta must proaspăt. Nu vor lipsi plăcintele maramureșene, dulcețurile, brânzeturile și afumăturile.

Meșterii populari vor fi și ei prezenți la festival cu ii, obiecte de ceramică pictată, din lemn sculptat, podoabe tradiționale. Totodată, este organizată o zonă de distracție pentru cei mici, muzică şi activităţi pentru întreaga familie

Intrarea este liberă de dimineaţă până seara târziu, anunță organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *