MTS – o nouă întrunire a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret va avea loc pe 20 mai

Sport

Ministerul Tineretului și Sportului va organiza miercuri 20 mai, ora 13:00, o întrunire a Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret (CCPT), cu următoarea ordine de zi:

Informare din partea MTS cu privire la demersurile întreprinse în privire la subiectele abordate în cadrul întâlnirii anterioare a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret;

Contextul actual al Legii 146/2002 privind regimul juridic al fundațiilor județene pentru tineret și a municipiului București și al Fundației Naționale pentru Tineret;

Digitalizarea Ministerului Tineretului și Sportului în relația cu organizațiile de tineret (oportunitatea dezvoltării unei platforme de tineret și a unei baze de date a ONG-urilor);
Diverse.

Condiții de participare:
Persoanele care doresc să participe se pot înscrie până la data de 14 mai, prin intermediul acestui formular: https://forms.gle/sHzvVNV1ZT5cWUC57
Participarea este deschisă oricărei organizațiii interesate și avizate în domeniul tineretului, cu privire la subiectele de pe ordinea de zi.
Fiecare organizație poate trimite un singur reprezentant pentru a fi prezent în cadrul acestui CCPT.

Intervențiile în cadrul acestui CCPT vor fi condiționate prin înscrierea la cuvânt. Luarea cuvântului se face în baza unei poziții scrise, trimise în prealabil prin intermediul formularului de înscriere la CCPT.

Întâlnirea se va desfășura la Ministerului Tineretului și Sportului, în sala de conferințe “Nadia”, cu respectarea măsurilor de distanțare socială prevăzute în această perioadă. Vom asigura logistica și materialele de protecție necesare.

În baza nevoilor menționate în formularul de înscriere, vom asigura sprijin pentru nevoi speciale/condiții suplimentare de acces.
Calendar

05 mai – 14 mai, ora 17:00 – Înscrieri (conținând inclusiv luările de poziție)

15 mai – Participanții vor primi un e-mail de confirmare a înscrierii și după caz a înscrierii la cuvânt, însoțită de o invitație oficială (care poate fi atașată la declarația pe proprie răspundere întocmită pentru deplasarea la sediul MTS).

20 mai, ora 13:00 – Întâlnirea Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret, potrivit mts.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *