ceasuri BMW

Noua colecție de ceasuri BMW – Fossil

Lifestyle Actualitate

Noile ceasuri BMW realizate în colaborare cu Fossil vor fi lansate în această vară.

Cu un spirit sportiv și o abordare vizionară, colecția de ceasuri BMW este inspirată de designul automobilelor. Colecția cuprinde 15 ceasuri și, potrivit constructorului auto BMW, este inspirată din elemente de design regăsite în industria auto. „Aceste ceasuri reprezintă o combinație de bucurie, performanță și pasiune”, potrivit oficialilor BMW.

Reprezentanții celor două mărci susțin că aceste ceasuri sunt inspirate din genurile de design auto deja întâlnite, printre care și câteva logo-uri BMW, dar și produse care se „joacă cu formele aerodinamice si elemente vizuale dinamice”, conform constructorului german.

Prima colecție – „BMW Collection” beneficiază de prețuri între 259 si 329 de euro.

Aceste ceasuri sunt disponibile cu brățări din oțel inoxidabil și curele din piele de cea mai bună calitate, cu zone foarte frumos finisate, pe care întâlnim, logo-ul mărcii germane. Acestea pot fi comandate în diferite culori, printre care argintiu, rosu, negru sau cașmir.

Cea de-a doua colecție se numeste „BMW M Motorsport Collection” cu prețuri cuprinse între 169 si 259 de euro.

Colecția M Motorsport se remarcă printr-un design sportiv și materiale de cea mai bună calitate, pentru a ieșiți în evidență, atât pe pistă cât și în afara ei.

Și acestea sunt disponibile cu brățări din oțel inoxidabil, sau din silicon. Nu lipsesc, bineînțeles, celebrele dungi Motorsport, atât de bine cunoscute celor pasionați de seria BMW M.
Noile ceasuri BMW vor fi disponibile pe piață în vara anului 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *