Organizaţia Forţa Dreptei Dolj a trecut la PUSL

Politica

Partidul Umanist Social Liberal anunţă înscrierea în rândurile sale a membrilor marcanţi ai Forţei Dreptei de la nivelul judeţului Dolj şi al Municipiului Craiova în organizaţia PUSL, în frunte cu secretarul general al organizaţiei, Cristian Pitica.

Alături de colegii săi, acesta a decis să se alăture echipei PUSL, aducând cu sine experienţa sa, precum şi angajamentul pentru valorile umaniste. Împreună, vom continua să muncim pentru promovarea principiilor umaniste, asigurând un viitor mai bun pentru toţi românii.

Gestul politic al liberalilor doljeni confirmă faptul că românii nu mai pot fi păcăliţi de fragilitatea unor construcţii precum cea girată de USR şi PMP, arătând că aşa numitul „pol de dreapta” este un demers sortit eşecului.
În lumina coerenţei ideologice şi a responsabilităţii asumate, aceea de partid al armoniei, respectului şi normalităţii, al faptelor şi nu al vorbelor, de liant onest şi legitim între celelalte forţe politice de la nivel local şi naţional, Partidul Umanist Social Liberal reconfirmă deschiderea sa pentru colaborarea cu profesionişti dedicaţi, care împărtăşesc viziunea pentru o societate justă, echitabilă şi orientată către progresul durabil, în spiritul valorilor perene ale fiinţei umane: Demnitate, Onoare şi Curaj.
Biroul de presă al PUSL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *