Papa Francisc mesaj

Papa Francisc – mesaj în limba română pe Twitter

Social

Papa Francisc a transmis un mesaj călduros pe Twitter după plecarea sa din România. Suvernaul Pontif a binecuvântat cetățenii României și a spus că se roagă pentru ei.

„Fecioara Maria să-și întindă ocrotirea ei de mamă peste toți cetățenii României care, în decursul istoriei, și-au pus întotdeauna încrederea în mijlocirea ei. Fecioarei Maria vă încredințez pe voi toți și mă rog pentru ca ea să vă călăuzească pe calea credinței. #ApostolicJourney”, a scris Papa Francisc, pe pagina de Twitter.

Papa Francisc a vizitat România timp de trei zile. El a ajuns în mai multe zone ale țării și a ținut mai multe discursuri care îndeamnă la pace și unitate.

Suveranul Pontif a vizitat Bucureștiul, unde a ajuns la Palatul Cotroceni și la Catedrala Mântuirii Neamului, apoi la Șumuleu Ciuc și la Iași.

Duminică, în a treia zi a vizitei sale în România, Papa Francisc a ajuns la Blaj, unde a oficiat Sfânta Liturghie și ceremonia de Beatificare a celor șapte Episcopi greco-catolici martiri în timpul regimului comunist din România. Peste 100.000 de oameni au fost prezenți pe Câmpia Libertății pentru a asista la evenimentul religios.

Suveranul Pontif a urcat în avionul spre Roma, plecând din Sibiu. El a fost condus la aeronavă de președintele Klaus Iohannis și soția lui, Carmen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *