PARIS FASHION WEEK MEN

Lifestyle

Valentino –  dincolo de rigiditatea granițelor

Pentru sezonul toamna / iarna 2019-2020, o colecție dedicată acceptării diversității genurilor și stilurilor

         Găsirea soluțiilor de coexistență. Acesta este mesajul pe care Valentino îl lansează de pe podiumul Grand Palais din Paris, în a doua zi a Săptămânii Modei, care, imediat după Milano, și Ville Lumière se dedică garderobei pentru bărbați pentru  toamna / iarna următoare.

       Pierpaolo Piccioli a prezentat o colecție sub emblema acceptării diversității de genuri și stiluri, de fluiditate și de schimb, într-o logică a incluziunii. Nu mai există granițe, care, prin urmare, par a fi depășite, cum ar fi cele care separă croitorie hainelor de stradă de croitoria informală  și casual. Un adevărat tribut adus transversalității, coexistenței pașnice și dialogului.

      PARIS FASHION WEEK  MENÎn mod ideal, capitala franceză continuă  traseul  celor patru zile ale Săptămânii de Modă din Milano și o relansează, grație unui calendar mai lung (până duminică viitoare) și a unui număr  mare de participanți (56 de mărci) și cinci intrări noi: vitrina de la Paris este în creștere în ceea ce privește importanța, datorită spațiului concesionat de noile  talente și prezenței apreciate a celor mai cunoscuți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *