Piedone cere demiterea directorului Economat și schimbarea Consiliului de Administraţie

Social

Primarul Sectorului 5, Cristian Piedone Popescu, a propus Consiliului Local să solicite demiterea directorului societăţii Economat şi schimbarea Consiliului de Administraţie, pe motiv de management defectuos.

”Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu, a propus Consiliului Local să solicite demiterea directorului general al Economat Sector 5 SRL şi, totodată, schimbarea consiliului de administraţie al societăţii pentru management defectuos. Menţionăm că doar consilierii locali pot solicita acest lucru, având în vedere că unicul acţionar al Economat SRL este Consiliul Local Sector 5”, a anunțat Primăria Sectorului 5, pe Facebook.

La Economat s-au constatat mai multe nereguli, printre care amintim zeci de mii de tablete ținute sub cheie, în loc să fie distribuite elevilor, pixuri și agende scumpe.

„Am văzut cu toții achizițiile făcute de Economat SRL în ultimii ani. Bani aruncați pe lucruri inutile, multe cumpărate la suprapreț, sume exorbitate plătite de o societate care ar trebui să asigure produse alimentare ieftine pentru cetățenii din Sectorul 5. Zeci de mii de tablete ținute sub cheie, în loc să fie distribuite elevilor, pixuri și agende scumpe, cumpărate pentru profesori și multe alte nereguli, toate având același inițiator:

Economat Sector 5 SRL. Și pentru că lucrurile par să nu aibă sfârșit în ceea ce privește achizițiile făcute de Economat, am descoperit în Piața George Coșbuc zeci de mii de containere și cutii de arhivate cumpărate de aceeași societate și mai apoi vândute către ADP, AES și Salubrizare Fapte 5 SA. O singură cutie costă cel puțin 20 de lei și poate ajunge la 52,94 de lei. Am dispus inventarierea tuturor bunurilor aflate în Piața George Coșbuc, iar în zilele următoare vă voi prezenta toate informațiile legate de stocurile existente și valoarea acestora”, a scris primarul Piedone, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *