Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a confirmat vizita în SUA

Politica

Premierul Viorica Dăncilă va pleca în ultima săptămână din septembrie în Statele Unite ale Americii, unde va participa la o întâlnire cu oamenii de afaceri din New York, organizată de Camera de Comerț Româno-Americană.

Premierul a confirmat, marți, deplasarea pe care o va efectua începând de duminică în Statele Unite ale Americii. Premierul spune că această vizită de lucru va avea și o componentă economică puternică și va fi “un bun prilej să prezentăm investitorilor americani oportunităţile de afaceri din România”.

“Consolidăm relaţiile cu statele membre UE dar, în acelaşi timp, aprofundăm Parteneriatul strategic pe care îl avem cu SUA. Duminică, voi începe o vizită de lucru în SUA, alături de mai mulţi membri ai Cabinetului, în cadrul căreia voi avea întâlniri cu oficiali americani”, a declarat Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern, .

Vizita va avea loc în perioada 22 – 29 septembrie, iar Dăncilă va fi însoțită de ministrul de Externe, Ramona Mănescu, și de ministrul de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *