Primăria Capitalei se împrumută de la Bănca Europeană de Investiţii pentru modernizarea transportului public

Social

Primarul General, Nicuşor Dan, a avut miercuri, 5 iulie 2023, o întâlnire la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti cu membrii delegaţiei Băncii Europene de Investiţii, informează Primăria Capitalei într-un comunicat.
“Continuăm demersurile pentru modernizarea oraşului prin realizarea unor proiecte de investiţii publice de interes local în domeniul mobilităţii, modernizării transportului public de suprafaţă şi termoficării.

Pentru susţinerea acestor proiecte prioritare Primăriei Capitalei, dorim să contractăm un împrumut de la Banca Europeană de Investiţii (BEI).
În acest sens, Primarul General, Nicuşor Dan, a avut astăzi, 5 iulie 2023, o întâlnire la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti cu membrii delegaţiei Băncii Europene de Investiţii la care au participat şi reprezentanţi ai direcţiilor de specialitate din cadrul Primăriei, cât şi ai instituţiilor responsabile, precum: Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetica Bucureşti-Ilfov, Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti, Societatea de Transport Bucureşti.

În zilele următoare, delegaţia Băncii Europene de Investiţii va vizita amplasamentele investiţiilor vizate pentru obţinerea finanţării rambursabile.”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *