Nicolae Robu

Primarul Timișoarei interzice manelele și gratarele pe spațiul public

Social

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a interzis ca pe spațiul public să mai fie încinse grătarele, dar și să fie difuzate manele, potrivit unei note interne. Edilul a luat această decizie după ce, pe rețelele de socializare, au apărut filmulețe în care pot fi auzite manele și dedicații, făcute chiar și lui.

„Având în vedere unele lucruri neavenite, petrecute în orașul nostru la diverse evenimente, dispun următoarele:

1. Se interzice interpretarea/difuzarea de manele pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, precum și practica anunțării de dedicații, indiferent cine și pentru cine le solicită.

2. Se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, a grătarelor, proțapurilor și altor ustensile de gătit cu foc deschis, generatoare de fum și degajatoare de mirosuri de bucătărie de intensități deranjante”, se arată în nota trimisă Societății Piețe SA, Biroului Autorizare Activități Comerciale, Biroului Organizare Evenimente și Poliției Locale.

În aceeași notă, primarul Nicole Robu spune că îi va sancționa pe cei care nu respectă acest ordin, chiar și pe cei cu „funcții de conducere în structurile implicate”.

Deciziile au fost luate după ce pe rețelele de socializare au apărut mai multe filmulețe în care pot fi auzite manele și dedicații, făcute chiar și primarului Robu, la târgul din Piața Traian al Societății de Piețe, condusă de fostul său consilier Ionuț Nasleu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *