Billie Eilish

Billie Eilish în vârstă de 17 ani desemnată de Billboard – “Femeia Anului 2019”

Lifestyle

Cu doar câteva săptămâni înainte de a împlini vârsta de 18 ani (pe 18 decembrie), cântăreaţa electro-pop, Billie Eilish este desemnată de prestigioasa publicație americană Billboard – “Femeia Anului 2019”, fiind cea mai tânără artistă care a primit acest titlu.

Acest titlu a fost acordat în anii precedenți unor artiste precum Ariana Grande, Madonna și Pink.

„Billie a provocat o revoluție în această industrie prin muzica și vizibilitatea sa în mediul online, reușind să influențeze în profunzime spiritul acestei generații și având un impact masiv asupra culturii globale. Abilitatea ei de a vorbi reprezentanților generației Z, de a-i face pe adolescenți și pe tinerii adulți să se simtă acceptați în societatea actuală, i-a permis lui Eilish să crească în topuri și să vorbească în numele acestei generații prin intermediul culorii electrice a părului ei și a atitudinii sale”, a declarat Hannah Karp, directorul editorial al Billboard.

Billie Eilish a reuțit să capteze atenția publicului încă de la apariția primei sale piese, „Ocean Eyes”. Melodia a fost urcată pe Soundcloud când Billie avea doar 13 ani, devenind virală în 24 de ore.

În luna august, Billie a reușit performanța de a avea cel mai longeviv No. 1 din istoria clasamentului Billboard Hot 100 (surclasând piesa „Old Town Road” by Lil Nas X feat. Billy Ray Cyrus, ce a ocupat prima poziție a topului timp de 19 săptămâni).

Albumul său de debut, When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, a debutat în fruntea clasamentului Billboard 200, transformând-o pe Billie în primul artist născut secolul acesta cu un album No. 1 în acest top.

Billie Eilish a fost recent premiată și în cadrul galei American Music Awards 2019.
Decernarea premiului va avea loc la evenimentul Women in Music, pe 12 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *