prince harry

Prinţul Harry şi Ducesa Meghan Markle – vizită oficială în Maroc

Actualitate Externe

Prinţul Harry şi Ducesa Meghan Markle se află în vizită oficială în Maroc, la invitaţia regelui nord-african. Cuplul regal a fost întâmpinat sâmbătă seară pe aeroportul din Casablanca de ambasadorul britanic în Maroc, Thomas Reilly,şi a fost condus direct la reşedinţa prinţului Moulay Hassan, potrivit Daily Mail.

Cuplul regal a luat parte la tot felul de tradiţii locale ca să cunoscă obiceiurile nord-africanilor. Au stat de vorbă cu oamenii, au mâncat din bucatele marocane delicioase şi s-au lăsat cuceriţi de mirajul African. Marocanii i-au impresionat pe ducii de Sussex cu bucatele, veşmintele şi metehnele lor.

Ducii de Sussex au vizitat o şcoală din oraşul Asni, unde au stat de vorbă cu elevii şi profesorii şi au asistat la un meci de fotbal. Cuplul regal a mers şi la o organizaţie care luptă pentru a promova egalitatea de gen. Aici, Meghan Markle a primit în dar un tatuaj hena, un model similar celui făcut cumnatei sale, Ducesa Kate, pe vremea când era la rândul ei însărcinată în şapte luni.

Meghan Markle şi Prinţul Harry au vizitat și un adăpost pentru cai, special făcut pentru un program de terapie pentru copiii cu nevoi speciale. Au stat de vorba cu cei mici și cu cei care se ocupă de aceştia.

Vizita ducilor de Sussex în Maroc este, cel mai probabil, ultima pe care cuplul regal o face peste hotare, având în vedere că Meghan urmează să nască în această primăvară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *