ANPC

Proiect pe fonduri europene cu titlul: „Insolvenţa – cu un pas mai aproape de consumatori”

Social

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) derulează, în această perioadă, prin Direcţia Insolvenţa Persoanelor Fizice, un proiect pe fonduri europene cu titlul: „Insolvenţa – cu un pas mai aproape de consumatori”.
În cadrul acestui program, se vor desfăşura, în toate cele 8 regiuni ale ţării (Cluj, Timiş, Dolj, Prahova, Braşov, Iaşi, Galaţi şi Bucureşti), conferinţe care au ca scop informarea consumatorilor interesaţi de a afla detalii referitoare la această procedură.

Evenimentele sunt dedicate persoanelor care se afla in incapacitate de plată a datoriilor şi nu mai fac faţă traiului zilnic, acestea fiind aşteptate să participe la întâlnirile organizate, în cadrul proiectului, unde vor afla care este procedura şi vor primi sfaturi de la profesioniştii din domeniul insolvenţei persoanelor fizice – angajaţi ai instituţiilor publice, notari, executori judecătoreşti, avocaţi, practicieni în insolvenţă.

De asemenea, cei aflaţi în situaţiile menţionate mai sus vor beneficia de consiliere în materie de supraîndatorare, le vor fi prezentate cele trei tipuri de proceduri a insolvenţei persoanelor fizice de care pot beneficia in funcţie de situaţia în care se află şi vor avea, astfel, o noua şansă de a-şi restabili situaţia financiară.
Cei interesaţi, pot găsi datele şi locaţiile conferinţelor organizate în cadrul proiectului pe site-ul www.anpc.ro şi pe pagina de Facebook – Insolventa ANPC, la începutul lunii iulie 2023.

Pentru mai multe detalii, persoanele care doresc să participle la evenimente se pot adresa Comisariatelor Judeţene pentru Protecţia Consumatorilor din judeţele de domiciliu, prin e-mail la adresa: insolventa@anpc.ro sau prin mesaj pe pagina de Facebook – Insolventa ANPC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *