Cazinoul din Constanța

Proiectul de digitalizare a turismului constă în realizarea şi montarea de plăcuţe digitale care conţin un cod QR

Lifestyle

Pentru valorificarea patrimoniului cultural extraordinar al municipiului Constanţa, Primăria şi Asociaţia Călător prin România au încheiat un acord de parteneriat care are ca scop digitalizarea turismului.

Internetul este acum la îndemâna oricui şi pentru a afla orice informaţie punem mâna rapid pe telefon şi căutăm. De acum însă totul va fi chiar mai simplu de atât.

Proiectul de digitalizare a turismului constă în realizarea şi montarea de plăcuţe digitale care conţin un cod QR în proximitatea sau pe monumentele istorice şi obiectivele turistice de pe raza municipiului Constanţa. Folosind telefonul sau tableta, putem scana codul QR înscris pe plăcuţa de informare şi suntem transferaţi pe platforma www.travellerinromania.com, unde putem afla detalii despre obiectivul respectiv în limba română sau în alte 33 de limbi străine.

Textele informative privind obiectivele turistice şi monumentele de patrimoniu postate pe platforma digitală www.travellinromania.com au fost stabilite de comun acord de reprezentanţii Primăriei Constanţa împreună cu Asociaţia „Călător prin România” şi supuse avizării Direcţiei Judeţene pentru Cultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *