Propunerea lui Piedone pentru PSD

Politica

„V-am lăsat în coadă de pește cu Capitala. Fac și eu o propunere Partidului Social Democrat. Vad ca sunt anumite conflicte și este candidata deocamdată doamna Gabriela Firea. Nu are competiție sau nu știu, nu s-a înscris nimeni în competiție. I-aș propune PSD-ului să facem o alianță la nivel de București și să fiu eu candidatul în fotoliul de primar general, în competiție cu Gabriela Firea și cel mai bun să câștige și să fie nominalizat de acest partid” a fost declarația lui Cristian Popescu – Piedone, la conferința prilejuită de alegerea președintelui PUSL Sector 6.

În acest context, se pare că edilul de la Sectorul 5 devine tot mai decis să se îns cursa desemnării Primarului General al Bucureștiului.
Acesta a mai precizat că e pregătit să intre în competiție directă cu orice candidat ar propune PSD, inclusiv cu Gabriela Firea.
Primarul Sectorului 5 a declarat zilele trecute că ia în calcul să candideze la Primăria Capitalei și că decizia lui nu are legătură cu faptul că partidele importante nu au anunțat încă niciun candidat.

Ce a mai declarat primarul Sectorului 5
„Păi am văzut dezbaterile, indecizia partidelor de a-și desemna candidații. Nu au nici oamenii nici locomotivele necesare pentru a veni în fața bucureștenilor. Mă refer la marea majoritatea a partidelor, în special la cele aflate la guvernare. Bucureștiul astăzi are trei primari care au dovedit că au lucrat în interseul orășenilor: Daniel Băluță, Robert Negoiță și subsemnatul, Cristian Piedone. Eu am spus că îmi voi pune cei 30 de ani de experiență în administrație pentru asta. Dacă nu ia cine frâiele trebuie să fac eu asta. Cu toată modestia, eu nu cerșesc prietenii, eu ofer prietenia mea.

Eu și Gabriela Firea suntem paraleli și echidistanți, dar partidul meu o va susține pe Gabriela Firea. Asta nu înseamnă că PUSL nu va avea candidat. Nu mai ține cu vrăjeala asta la cetățeni. Trebuie să anunțe candidații. Dacă coaliția nu întelege că trebuie să colaboreze, Nicușor Dan va câștiga din nou Bucureștiul. Eu nu mă adresez liderilor de partid, eu mă adresez bucureștenilor. Eu nu sunt perfect și nu dau sfaturi, dar sunt liber să am decizii. Eu nu exclud nimic. Eu nu pot decât să mă aliniez cu dorința cetățenilor. Bucureștenii mă vor”, a declarat Cristian Popescu Piedone la Antena 3”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *