Partidul Puterii Umaniste

Ramona Ioana Bruynseels – candidează la alegerile prezidenţiale din 2019

Politica

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) şi-a ales sâmbătă, în congres, noua conducere şi şi-a desemnat candidatul la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

Ramona Ioana Bruynseels a fost desemnată candidat al PPU la alegerile prezidenţiale din 2019, ea fiind votată în unanimitate pentru această candidatură de cei peste 700 de delegaţi prezenţi la congres.

Candidata la preşedinţie din partea umaniştilor a fost numită în decembrie anul trecut consiliera premierului Viorica Dăncilă, pentru mediul de afaceri, dar a demisionat după alegerile europarlamentare. În guvernarea lui Mihai Tudose a condus Direcţia Coordonare Politici şi Priorităţi, iar în perioada 2015-2016 a fost specialista în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea.

“Voi fi un candidat serios, consistent şi credibil în alegerile pentru cea mai înaltă funcţie în stat. (…) În perioada următoare voi face cunoscute priorităţile candidaturii mele. Vor fi teme concrete, necesare, fără populisme şi fără excese, va fi o candidatură fără minciuni, fără promisiuni deşarte şi neacoperite, cinstită şi onestă”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels, la congresul PPU.

Ulterior, a postat şi un mesaj pe Facebook: „A fost o zi foarte frumoasă şi plină de emoţii puternice. Cel mai emoţionant moment a fost însă cel în care, una dintre doamnele mai în vârstă din audienţă, mi-a spus, când i-am strâns mâna: “Vă rog să ne aduceţi copiii acasă”. 4 milioane de copii ai României se află în străinătate. Ei trebuie să se întoarcă acasă într-o zi! Sau, dacă nu se întorc, trebuie să se reconecteze cu ţara!“.

„Ramona Ioana Bruynseels este o reprezentantă a generaţiei tinere, deştepte şi hotărâte, o ardeleancă de la Cluj, absolventă de Harvard care, în loc să ramână în America, a adus America în România, s-a întors acasă şi vrea să contribuie real, cu educaţia, experienţa şi energia sa, la o schimbare, profundă, în bine, a României“, este descrierea făcută de partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *