Restaurantul de gheață de la Bâlea Lac – nominalizat la premiile Restaurant & Bar Awards 2023

Lifestyle

Organizată pentru al şaptelea an consecutiv, competiţia îşi propune să evidenţieze localurile din industria ospitalităţii de pe întreg mapamondul, care ies în evidenţă.

Astfel, la Restaurant and Bar Awards 2023 se vor regăsi, cu siguranţă, de la cocktail baruri la restaurante rafinate, nominalizarea sau câştigarea unui premiu în cadrul competiţiei fiind mai mult decât o simplă recunoaştere a succeselor fiecărui participant.

Restaurantul de gheață, de la Bâlea Lac, este compus din două igluuri și un bar, realizate din gheața lacului Bâlea, în cadrul complexului Hotelul de Gheață, construit manual în preajma sărbătorilor de iarnă de 16 ani.
Tema aleasă pentru acest an se numește „Europa”. Barul are coloane de gheață reprezentând turnurile Eiffel, Big Ben și cel al Televiziunii din Berlin.

Primii invitați sunt cazati în cele opt camere de oaspeți, special pregătite ca turiștii să se simtă cât mai confortabil în ambientul cu temperaturi negative.
Reprezentanții Hotelului de Gheață spun că au parte de materie primă din lacul înghețat, însă zăpada se lasă așteptată la cota 2000. Mai mult, anul acesta au fost înregistrate fluctuații mari de temperaturi așa cum nu au mai fost înregistrate până acum: de la minus 16 la 0 grade în doar 24 de ore.

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac ocupă locul opt într-un clasament internațional al destinațiilor de iarnă, alături de alte atracții din Italia, Suedia, Austria, Franţa şi chiar Statele Unite ale Americii.
Votul pentru Restaurant and Bar Awards 2023 este deschis până în data de 9 ianuarie 2023, iar gala în cadrul căreia se vor anunţa câştigătorii este programată pentru luna martie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *