richard-gere

Richard Gere – tată la aproape 70 de ani

Externe

Actorul și soția lui Alejandra Silva au devenit părinții unui băiețel, titrează revista spaniolă “Hola”.

Cuplul s-a căsătorit în urmă cu aproape un an. După nuntă, Gere a declarat pentru revista Hola: „Sunt cel mai fericit bărbat din univers și cum aș putea să nu fiu. Sunt însurat cu o femeie frumoasă, sensibilă și amuzantă care și-a luat angajamentul de a ajuta oamenii și este și o mamă grozavă”.

Astfel, la mai puțin de un an de la nunta cu Alejandra Silva (36 de ani), Richard Gere devine tată pentru a doua oară, la aproape 70 de ani, (îi va împlini 31 august). Potrivit revistei spaniole Hola, cuplul ar avea un băiat, dar actorul nu a confirmat încă în mod public.
Între Gere și Alejandra a fost dragoste la prima vedere. Ei s-au întâlnit în Italia, în Positano, în 2014, intrând în contact datorită unui prieten comun.

Richard și Alejandra anunțaseră că așteaptă un copil în luna septembrie, anul trecut. O postare pe rețelele de socializare arătă cum, cuplul a primit binecuvântarea de la Dalai Lama pentru copilul nenăscut. Budismul este religia actorului.

„Un moment special ce a avut loc în urmă cu câteva minute… Am primit binecuvântări pentru darul nostru prețios ce urmează să vină… nu am putut să anunțăm înainte să îi spunem lui Dalai Lama”, a scris atunci Alejandra pe rețeaua de socializare.

Acesta nu este primul copil al lui Gere, care este deja tatăl lui Homer (18 ani), pe care îl are cu Carey Lowell, cu care a fost căsătorit între 2002 și 2016.

Alejandra mai are și ea un băiat, Albert, din căsnicia cu Govind Freidland, cu care a fost căsătorită din 2012 până în 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *