CNAS

Se fac noi investiţii pentru producția și distribuția cardului european de sănătate

Social Actualitate

CNAS mai alocă peste 2,5 milioane de euro pentru producția și distribuția cardului european de sănătate. În acest scop a fost lansată o licitație publică de 11,42 milioane lei (2,42 milioane euro), fără TVA.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) intenționează să cheltuiască mai mult de 2,5 milioane de euro, cu tot cu TVA, pentru achiziţia de servicii de producţie şi distribuţie a cardului european de sănătate.

Potrivit unui anunț lansat pe platforma de achiziții publice, CNAS are în vedere încheierea unui ”acord-cadru 36 luni pentru servicii de personalizare, producţie şi distribuţie card european de asigurări de sănătate”.

În acest scop, CNAS a lansat o licitaţie de 11,42 milioane lei (2,42 milioane euro), fără TVA, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate – preţ.

Iar ofertantul trebuie să facă dovada că a prestat, în ultimii 3 ani, servicii similare în valoare cumulată de cel puţin 3 milioane lei, fără TVA.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *