Simona Halep-premiu

Simona Halep a primit premiul de cea mai bună jucătoare a lumii

Sport Actualitate

Jucătoarea de tenis Simona Halep a primit marți seară, la Paris, premiul de cea mai bună jucătoare a lumii, din parte ITF World.

Fostul lider mondial se află în sferturile de finală la Roland Garros 2019, fază în care o va întâlni pe tânăra americancă Amanda Anisimova, și este la doar câțiva pași de performanța de a-și apăra trofeul cucerit anul trecut.

Simona a fost premită în cadrul galei ITF World Champions Dinner, unde a fost însoțită de părinții ei, care au venit la Paris, pentru a participa la acest eveniment, dar și pentru a fi alături de Simona la fazele finale ale competiției. Alături de Siomona, la festivitate, au mai fost și Ion Țiriac și Virginia Ruzici. În cadrul evenimentului au mai primit premii sportivi precum Novak Djokovic, Mike Bryan, Jack Sock sau Katerina Siniakova.

După încheierea evenimentului, Simona Halep a făcut o postare pe contul de Instagram unde a postat mai multe fotografii și i-a mulțumit lui Darren Cahill: ”Sunt foarte onorată să primesc acest trofeu, înseamnă mult pentru mine și va fi o altă noapte pe care nu o voi uita niciodată. Darren nu a fost aici în seara asta, dar el reprezintă o mare parte din acest succes, așa că mulțumesc din nou!! Multe mulțumiri familiei mele, echipele mele, domnului Țiriac, Virginiei Ruzici și fanilor mei care sunt alături de mine de fiecare dată”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *