Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Adelaide

Sport

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) s-a calificat, msrți, în sferturile de finală ale turneului de la Adelaide, după victoria în două seturi reușită în fața australiencei Ajla Tomljanovic (52 WTA, 26 de ani), scor 6-4, 7-5. Meciul a durat o oră și 38 de minute de joc.

„A fost un meci greu, dar mă așteptam la asta. Am mai jucat de două ori împotriva ei și ambele au fost dificile. E foarte important că am câștigat primul meci al anului. Muncesc din greu și sunt foarte mulțumită de victorie. Primul meci e întotdeauna greu și chiar dacă te antrenezi săptămâni la rând, nu e la fel ca și când joci meciuri oficiale.

Am obosit un pic în setul doi, dar e normal. Sper să mă refac rapid și să fiu la înălțime și în următorul meci. Mă voi recupera cu baie cu gheață și mă voi odihni la mine în cameră. E frumos să-l am pe Darren din nou în echipă. Vreau să-i mulțumesc că e din nou lângă mine. M-a ajutat la on-court coaching. Mulțumesc, D!”, a declarat Simona Halep, imediat după meci.

În sferturi Simona Halep se va confrunta cu învingătoarea partidei dintre Aryna Sabalenka (12 WTA) și Bernarda Pera (70 WTA). Pardita se va desfășura joi 16 ianuarie. Ora nu a fost stabilită momentan de organizatori.
Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 22.400 de dolari şi cu 100 de puncte WTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *