halep

Simonaa Halep – „Coşmarul pe care l-am trăit timp de un an şi jumătate s-a încheiat”

Sport

Jucătoarea română de tenis, Simona Halep (fost lider mondial) a anunțat miercuri, într-un mesaj pe Instagram că s-a încheiat coşmarul pe care l-a trăit un an şi jumătate: „Coşmarul pe care l-am trăit timp un an şi jumătate a luat sfârşit. Binele şi adevărul vor învinge”.

”Coşmarul pe care l-am trăit timp de un an şi jumătate s-a încheiat. Am avut şansa să îmi prezint apărarea în faţa TAS, să arăt că nu m-am dopat în niciun fel. Asta am spus încă din prima zi în care am fost acuzată”,a transmis Siomona Halep, care a fost audiată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne la începutul acestei luni.

”Acum aştept decizia cu capul sus şi vreau să vă mulţumesc vouă, fanilor mei, jucători, foşti jucători, legende ale sportului, sponsorilor mei şi tuturor celorlalţi pentru susţinerea voastră extraordinară, pentru toate mesajele şi înregistrările video pe care mi le-aţi transmis în perioada de chinuri prin care am trecut. Vă mulţumesc pentru încrederea voastră necondiţionată. Această susţinere a însemnat totul pentru mine şi mi-a dat putere să continui să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul. Voi împărtăşi cu voi veştile despre cazul meu de îndată ce le voi primi. Vă doresc tot ce este mai bun. Binele şi adevărul triumfă întotdeauna”, a transmis Simona Halep.

Halep a primit o suspendare de patru ani din partea Agenţiei Internaţionale pentru Integritate în Tenis (ITIA) pentru încălcări ale reglementărilor privind dopajul.
Ea a făcut apel la această decizie în faţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) şi aşteaptă verdictul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *