Societatea de Transport Bucureşti

Societatea de Transport Bucureşti înființează o nouă linie de autobuze

Social

Societatea de Transport Bucureşti înfiinţează, începând de luni, o nouă linie de autobuze, 343, între Institutul Oncologic și Platforma Pipera.

Totodată, pentru crește capacitatea de transport în această zonă, STB anunță că va suplimenta numărul de tramvaie pe liniile 16 și 36.

”În vederea creşterii capacităţii de transport în zona Platformei Pipera, începând cu data de 08.07.2019, ca urmare a solicitării Primăriei Capitalei şi a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (ADTPBI), Societatea de Transport Bucureşti va înfiinţa linia de autobuze 343”, a anunţat STB.

Noua linie va funcţiona pe traseul: Şoseaua Fundeni, Şoseaua Colentina, Strada Doamna Ghica, Bd. Dimitrie Pompeiu, cu retur pe Bd. Dimitrie Pompeiu, Str. Gara Herăstrău, Şoseaua Pipera, Şoseaua Bucureşti Nord, Strada Petricani, Strada Doamna Ghica şi Şoseaua Fundeni, a anunțat sursa citată.

STB suplimentează tot de luni numărul tramvaielor pe liniile 16 si 36, astfel încât capacitatea de transport va creşte cu 20%, iar timpul programat de aşteptare în staţii va scădea la 8 minute pe linia 16 şi la 10 minute pe linia 36.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *