Litoral

Staţiunea Mamaia şi Oraşul Constanţa nominalizate la Destinaţia Anului

Lifestyle

Oraşul Constanţa împreună cu Staţiunea Mamaia şi Cazinoul Constanţa au fost recunoscute ca puncte de reper în turismul românesc, calificându-se la prestigioasa competiţie naţională, Destinaţia Anului. Această competiţie îşi propune să identifice şi să premieze cele mai atractive şi inovative destinaţii turistice din România, contribuind astfel la promovarea patrimoniului cultural şi natural al ţării.

În acest an, Oraşul Constanţa a fost selectat în categoria „Oraşe care inspiră”, datorită diversităţii culturale şi istorice, care atrage anual mii de vizitatori din întreaga lume. Staţiunea Mamaia, renumită pentru plajele sale extinse şi evenimentele vibrante, a fost nominalizată la categoria „Staţiuni turistice”, în timp ce emblematicul Cazinou Constanţa a fost recunoscut la categoria „Atracţii cultural-educative” pentru arhitectură să impresionantă şi semnificaţia istorică.

Detalii despre votare: Publicul este invitat să voteze accesând linkul https://destinatiaanului.ro/destinaţii/votează.
Votul este deschis până la data de 6 Mai inclusiv şi este necesară o adresă de email validă pentru confirmarea ulterioară.

George Măndilă, preşedinte al Organizaţiei de Management al Destinaţiei Mamaia Constanţa, a declarat: „Suntem onoraţi şi în acelaşi timp entuziasmaţi de aceste calificări. Este o recunoaştere a eforturilor noastre constante de a pune Constanţa şi Mamaia pe harta turismului naţional şi internaţional.

Vă invit pe toţi locuitorii din Constanţa şi nu numai să participaţi activ la votul online pentru a susţine Constanţa, Mamaia şi Cazinoul nostru drag în această competiţie. Fiecare vot contează şi poate contribui la creşterea notorietăţii destinaţiei noastre !”

Înfiinţată în primăvara anului 2023, OMD Mamaia Constanţa îşi propune să deruleze o campanie amplă de explorare a potenţialului experienţei de vacanţă pe care staţiunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *