STB avertizează asupra unui mesaj fals referitor la un card ce poate fi utilizat pentru călătorii gratuite

Social

Societatea de Transport Bucureşti (STB) atrage atenţia asupra unui mesaj fals postat pe o pagină social media în care se promovează un card ce poate fi utilizat pentru călătorii gratuite cu mijloacele de transport STB.

„Atenţie! Mesaj fals, promovat pe Facebook. Într-o postare pe o pagină de social media este promovat în mod fals un mesaj cu referire la serviciul de transport public din Bucureşti. În imaginea care însoţeşte postarea cu mesajul fals sunt utilizate elemente de identitate ale STB SA – respectiv autobuzul, cardul activ. Facem precizarea că aceste imagini sunt utilizate fraudulos, fără acceptul STB SA”, transmit reprezentanţii STB, într-o postare pe Facebook.

Mesajul postat promovează un card de călătorii care poate fi utilizat pentru călătorii gratuite cu mijloacele de transport STB, însă societatea transmite că nu există un asemenea card de călătorii.
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a demarat procedura de raportare a acestui mesaj către Facebook şi Poliţia Română.

Reprezentanţii STB recomandă călătorilor să consulte pagina oficială a STB SA pentru a afla condiţiile de călătorie cu mijloacele de transport public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *