Târg de cadouri de primăvară, în centrul Bucureștiului

Lifestyle

Pe parcursul a trei weekend-uri, Palatul Universul din București va fi gazda unui târg de primăvară, la care sunt invitați să participle peste 70 de artiști și antreprenori locali.
„Mezanin Market de primăvară” va avea loc în weekend-urile de 10-11, 24-25 februarie și 2-3 martie, programul de vizitare se desfășoară în intervalul 10.00 -19.00, iar intrarea este liberă.

Vizitatorii vor putea vedea și cumpăra cadouri de la artiști și antreprenori autohtoni, fie că vorbim de haine, mărțișoare, huse pentru cărți, produse de băcănie, ilustrații sau decorațiuni speciale,
În cei 6 ani de când organizează evenimente, Mezanin Market continuă să ofere o platformă pentru comunitate și antreprenorii locali.

„Fiecare sfârșit de săptămână aduce cu el oportunități noi de a găsi cadouri unice și de a susține economia locală. Ne dorim ca această perioadă să vină cu descoperiri și optimism pentru un 2024 mai luminos”, spune Silvia Floareș, fondatoarea Mezanin Market.

#MezaninMarket este un proiect al Asociației Antrepriza Culturală, care promovează și încurajează antreprenorii locali, artiștii independenți și spiritul antreprenorial prin programe și întâlniri culturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *