Târg de Dragobete, găzduit de Ministerul Agriculturii

Lifestyle

În perioada 23 – 25 februarie 2024, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) organizează, în curtea instituției, cu sprijinul Cooperativei Agricole Caprirom Sud Muntenia, Târgul de Dragobete.

Expozanții vor oferi consumatorilor o gamă variată de produse tradiționale, dar și produse locale diversificate și reprezentative pentru județele Alba, Argeș, Buzău, Botoșani, Constanța, Cluj, Dâmbovița, Ilfov, Olt, Mureș, Sibiu, Suceava și Vâlcea.

Ca de fiecare dată, vizitatorii târgului vor putea alege produsele recunoscute pe sisteme de calitate europene care duc faima României peste hotare, precum Magiun de prune Topoloveni – Indicație Geografică Protejată (județul Argeș), Telemea de Sibiu – Indicație Geografică Protejată (județul Sibiu).

Acestea constituie un exemplu pentru ceilalți producători ce își doresc recunoașterea la nivel european, aducând astfel plus valoare produselor obținute în zone în care tradiția și păstrarea legăturii cu arealul geografic este dovedită din generație în generație.

În acest weekend special vă puteți bucura de deliciile tradiționale, să vă încântați simțurile cu arome autentice și să vă răsfățați sufletele cu muzică și dansuri românești tradiționale!
Târgul de Dragobete din curtea MADR va fi deschis din 23 până pe 24 februarie 2024 între orele 09.00-19:00, iar în ultima zi, 25 februarie 2024, programul va fi de la ora 09:00 până la ora 16:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *