Salina de acasă: aparatul care îmbunătățește activitatea aparatului respirator

Social

Salinoterapia sau tratamentul cu aerosoli salini are o multime de beneficii pentru cei mici, dar si pentru adulti, fiind o sursa de sanatate si de prevenire sau de ameliorare a mai multor afectiuni.

Tratamentele realizate cu ajutorul aerosolilor in salina au inceput sa capete renume inca din secolul al XIX-lea, pe vremea cand minerii care mergeau la munca intr-o mina cu sare nu aveau probleme pulmonare.
Printre afectiunile ce pot fi ameliorate cu ajutorul salinoterapiei putem aminti: boli din sfera ORL, rinita alergica, sinuzita, laringita, astmul bronsic, pneumonia. Sunt studii care sustin ca pacientii cu astm, dupa o cura de minimum 7 zile se simt mult mai bine, iar severitatea simptomelor sunt semnificativ reduse, la fel si crizele de astm sunt mult mai rare.

De asemenea, expunerea la aerul din salina are un rol esential in stimularea eliminarii secretiilor de la nivelul bronhiilor, are loc si o reducere a inflamatiilor si iritatiilor cailor respiratorii, dar si un efect benefic de calmare al tusei specifice bronsitei cronice.

Toate aceste beneficii pot fi obținute chiar în confortul casei noastre, fără să mai fie nevoie să organizăm deplasări la salinele consecrate, prin achiziționarea unor dispozitive care să amelioreze calitatea aerului din locuința noastră.

Purificatorul de aer SALIN asigura tratarea aerului intr-un spatiu cu un volum de 35-40 mc , practice, o camera normala de apartament, conține sare gema neiodata pentru industria laptelui, sursa fiind salina de la Slănic Prahova.
Purificatorul de aer Salin S2 este avizat de Ministerul Sănatatii și funcționează pe ideea tratamentelor în minele de sare cunoscute și folosite la noi în țară de foarte multa vreme.

SALIN utilizează un procedeu de noutate absolută în tratarea complexă a aerului și anume trecerea forțată a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de săruri, în principal clorură de sodiu.

Cele mai importante caracteristici ale purificatorului de aer SALIN sunt:
• mărirea rezistenței generale a organismului la răceli
• acțiune generaă desensibilizantă în probleme alergice
• de mare ajutor în rinite, sinuzite, laringite
• rezultate favorabile în astm bronșic, bronșite astmatiforme, bronșite, bronsectazii, silicoze, recuperari în TBC, mucoviscidoză
• somn liniștit, odihnitor, stare de confort psihic
• scăderea problematicii sforăitului
• reducerea problemelor respiratorii ale fumătorilor
• ajutor natural în renunțarea mai ușoara la fumat
• calitate deosebită a aerului, care devine proaspăt și plăcut respirației, cu asigurarea unui ambient interior plăcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *