Târgul de Ambarcaţiuni de Agrement şi Sporturi Nautice Boot Dusseldorf 2019

Lifestyle

Expoziția Internațională de Ambarcațiuni de la Dusseldorf – Germania, este una dintre cele mai mari din lume, oferind vizitatorilor posibiliatea de a admira ultimele noutăţi şi inovaţii în materie de ambarcaţiuni, motoare, echipamente, materiale şi accesorii pentru sporturi nautice.
După un succes de 50 de ani, cel mai mare târg de bărci și sporturi nautice din lume, Boot Düsseldorf, se află în plină desfășurare, cu aproape 2.000 de expozanți din 73 de țări distribuiți în16 săli la Centrul Expozițional Düsseldorf. Mai mult de 60.000 de vizitatori au participat la deschiderea expoziției, pe parcursul weekendului, pentru a se întâlni cu numele unor companii cum ar fi: SanLorenzo, Sirena Yachts, Sunseeker, Benetti și Arksen.

Cu 1.500 de barci cu motor și cu motor, expoziția oferă cea mai largă selecție de produse și experiențe atât pe apă, cât și în apă. Vizitatorii vor putea să vadă: bărci și iahturi, motoare și tehnologie pentru motoare, cât și echipamente pentru sporturi nautice. Expoziția este deschisă până duminică, 27 ianuarie și va reuni fanii și producătorii din acest sector.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *