cariera

Târgul de carieră “Angajatori de TOP”

Social

În perioada 5-6 aprilie la Sala Palatului are loc cel mai mare târg de carieră Angajatori de TOP. Evenimentul din această primăvară înregistrează peste 6000 de oportunități de carieră oferite de 130 de companii participante.

Pentru această ediție, târgul Angajatori de TOP le propune candidaților un nou concept. Timp de două zile, cei care sunt în căutarea unui job pot vizita Orașul Joburilor, destinația care îi aduce mai aproape de a obține jobul dorit. Standurile celor 130 de angajatori sunt obiectivele turistice unde pot afla informații despre cele peste 6000 de joburi in Bucuresti, programe de internship sau management trainee la care pot aplica. În plus, vizitatorii evenimentului pot participa la zeci de skillshop-uri și conferințe.

Pasionații de IT au posibilitatea să participe la o serie de sesiuni tehnice – techtalks-uri, pe subiecte precum: Java, Emerging Technologies, Smart Everything sau Testare; să învețe din cele mai interactive studii de caz de pe piața locală și internațională din industria IT&C. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate.

Totodată, ediția Angajatori de TOP de anul acesta înregistrează un record al numărului de joburi deschise de companiile participante. Din informațiile primite de la reprezentanții companiilor, între 5 și 6 aprilie, la Sala Palatului vor fi companii care au și peste 400 de joburi deschise.

În total vor fi peste 6000 de oportunități de carieră în domenii extrem de variate. În plus, în comparație cu anii anteriori, ediția aceasta aduce o distribuție mai echilibrată a joburilor deschise de companii. Din punct de vedere al domeniilor de activitate, cele mai bine reprezentate arii în care sunt deschise oportunități, atât pentru profesioniști cât și pentru candidații entry-level, pentru absolvenți și studenți sunt: IT Software, Contabilitate – Finanțe, Vânzări, Customer Support – Client service, Achiziții – Logistică – Aprovizionare, Inginerie, Resurse umane, Marketing PR – Comunicare, Juridic și IT Hardware.

Cei care vor să facă o vizită în Orașul Joburilor – Angajatori de TOP București se pot înscrie la eveniment folosind butonul de înscriere accesibil la secțiunea dedicată evenimentului.

Biletul de intrare în Orașul Joburilor este gratuit, în baza unui CV Barcode pe care îl pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro. Avantajul oferit de aplicarea cu CV-ul Barcode este că angajatorii vor avea acces la ultimele variante ale CV-urilor. În plus, dacă, după discuția purtată la standul companiei, un candidat va face modificări în CV, compania va avea acces la varianta actualizată a CV-ului.

Printre angajatorii care pot fi întâlniți pe 5-6 aprilie la Sala Palatului sunt: Adecco, 2checkout, Allianz Technology, Automatic Data Processing (ADP) România, Banca Transilvania, BCR, BearingPoint România, Bitdefender, BRD – Groupe Société Générale, British American Tobacco, Computer Generated Solutions România, DB Schenker GBS, DM Drogerie Markt, DRiV, Emia.com, Enel, Ericsson, Expleo Group, Finastra, Genpact, GOODYEAR, Groupe Renault România, Harman, HP Inc, JTI România, Kaufland România, Kellogg’s, KMG International – Rompetrol, Lidl România, London Stock Exchange Group, Michelin România, Molson Coors GBS, Nestle, Oracle, Orange România, P&G, PepsiCo, Philip Morris România, Playtika, Raiffeisen Bank, Societe Generale European Business Services, Teleperformance România, TELUS International Europe, UniCredit Bank, Veeam Software, Verint, Wipro Technology etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *