Târgul de Crăciun din Sibiu se anulează din cauza COVID-19

Lifestyle

Târgul de Crăciun din Sibiu nu va mai avea loc, iarna aceasta, din cauza riscului creșterii numărului de persoane infectate cu SARS-CoV-2, au anunțat, luni, organizatorii. Proiecțiile pe clădirile din centrul orașului vor întreține, însă, atmosfera feerică de sărbătoare.

Organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu au anunțat, luni, că au luat decizia să suspende, iarna aceasta, organizarea Târgulu, pentru a elimina riscul infectării cu SARS-CoV-2.

„Evoluția pandemiei este îngrijorătoare, și orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am fi dorit să organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul.

Ne-am decis, însă, să anulăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranța că ne putem aduce contribuția la încetinirea creșterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toții, în această perioadă”, au transmis organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu.

Aceștia precizează că sunt pregătiți să organizeze evenimentul, în cazul în care situația epidemiologică se va îmbunătăți.

Chiar dacă nu vor fi montate căsuțele unde meșteșugarii urmau să își vândă produsele specifice Crăciunului, proiecții spectaculoase realizate pe fiecare clădire din Piața Mare vor fi din nou prezente, acestea urmând să întrețină atmosfera feerică a evenimentului.

Totodată, proiecțiile vor lumina tot centrul Sibiului într-un mod unic, transformându-l într-un loc de poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *