tarom

Tarom – 65 de ani de existență

Social

Compania naţională de transport aerian Tarom a împlinit miercuri 65 de ani de existenţă, ocazie cu care a lansat o ofertă aniversară, pe cele mai importante rute interne şi externe, la preţuri începând de la 65 euro dus-întors, cu toate taxele incluse.

Sunt vizate următoarele destinații:
Rute interne:
Tarif de la 65 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Cluj, Iaşi, Timişoara;
Rute externe:

Tarif de la 99 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chişinău, Roma, Sofia, Tbilisi, Viena;

Tarif de la 119 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Frankfurt, Hamburg, Munchen, Praga, Salonic, Tel Aviv;

Tarif de la 139 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Erevan, Londra, Paris, Stockholm;

Tarif de la 159 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Amman, Beirut, Cairo, Madrid.
De aceste prețuri vor beneficia doar cei care își cumpără bilete de avion în perioada 18-20 septembrie 2019.

Oferta este valabilă pentru cursele operate de Tarom între 1 noiembrie și 15 decembrie 2019 și între 15 ianuarie și 1 martie 2020.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954. Instituția funcționează în subordinea Ministerului Transportului.
Compania TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din 1993 este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA), din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA), iar din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *