Transylvania Open WTA250 – Simona Halep și-a anunțat participarea la turneu

Sport

Transylvania Open WTA250 va avea loc în 23-31 octombrie 2021 la Cluj –Napoca, pe BT Arena. Meciurile se vor juca pe hard, iar competiția va începe cu 2 zile de calificări. Turneul din Cluj este ultimul din calendar înainte de WTA Finals, iar în cadrul lui vor concura 32 de jucătoare la simplu și 16 echipe la dublu.

Simona Halep (11 WTA) a confirmat participarea la Transylvania Open WTA250. Fostul numărul 1 mondial și-a anunțat programul competițional pentru ultimele luni ale acestui an. Prima competiție la care va participa după US Open este BNP Paribas Open – Indian Wells (6-17 octombrie), urmată de Kremlin Cup – Moscova (18-24 octombrie). Ea își va încheia sezonul acasă, la Cluj.

Biletele pentru turneul Transylvania Open WTA250 vor fi puse în vânzare la începutul lunii octombrie, iar numărul lor va fi decis în funcție de reglementările legale în vigoare la data respectivă. Meciurile se vor juca în BT Arena, pe hard, iar competiția va începe cu 2 zile de calificări. În cadrul turneului vor concura 32 de jucătoare la simplu și 16 echipe la dublu.

Cluj-Napoca este singurul oraș din Europa care deține 2 licențe WTA: Winners Open WTA250 și Transylvania Open WTA250. La turneul din octombrie vor fi puse în joc 280 de puncte WTA și premii de 235.238 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *