Bianca Andreescu

US Open 2019 – Bianca Andreescu a învins în partida cu Taylor Townsend

Sport

Jucătoarea de tenis canadiană de origine română, Bianca Andreescu, nr. 15 WTA, a învins-o marți dimineață pe Taylor Townsend, nr. 116 WTA, la US Open 2019, scor 6-1, 4-6, 6-2, într-un meci pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției. Meciul a durat o oră şi 55 de minute.

Taylor Townsend este jucătoarea care le-a trimis acasă de la turneul american pe Simona Halep (în turul 2), și pe Sorana Cîrstea (în turul 3).

Bianca Andreescu devine astfel prima jucătoare de tenis din Canada care ajunge în sferturile de finală de la US Open, după mai bine de un sfert de secol.

„Sunt foarte fericită, dar turneul nu s-a terminat încă. Cred că pot face mai mult decât să ajung în sferturi anul acesta. La orice turneu merg, vreau să-l câștig. Aștept multe de la mine. Dar o să iau meci după meci, deoarece știu că am o mulțime de adversare dificile înainte de a ajunge în finală. Anul acesta a fost cel mai bun an al vieții mele de până acum. Niciodată nu am mai simțit această încredere”, a spus Bianca Andreescu după meci.

În sferturile de finală ale competiţiei, Andreescu o va înfrunta pe belgianca Elise Mertens (26 WTA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *