Parcare sectorul 2

Primăria Sectorului 2 va construi cinci parcări „inteligente”

Social

Primăria Sectorului 2 a anunţat că va construi, în perioada următoare, cinci parcări „inteligente” pe bază metalică, rotative, care vor maximiza spaţiul utilizat pentru a crea cât mai multe locuri de parcare în locaţii ce în mod normal nu ar permite amenajarea de parcări supraterane sau subterane convenţionale.

Execuţia lor va dura între 155 de zile şi 220 de zile, în funcţie de specificaţiile tehnice ale fiecărui proiect în parte iar investitiile sunt realizate în concordanţă cu „Strategia de dezvoltare a Sectorului 2”.

Primăria Sectorului 2 nu a dat detalii nici despre costurile de realizare ale parcărilor și nici despre prețul pe care îl va solicita utilizatorilor.

Având în vedere creşterea numărului de autovehicule în comparaţie cu structura sectorului, care nu permite realizarea de parcări pe suprafeţe foarte mari, sunt căutate variante alternative care nu ocupă la fel de mult spaţiu ca o parcare clasică, dar rezolvă eficient situaţia, precizează reprezentanţii primăriei.

Noile parcări vor fi amplasate pe bd. Chişinău nr. 24, Şos. Pantelimon nr. 283 şi nr. 330, str. Răscoala nr. 10 şi str. Făinări nr. 8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *