eliminarea supraaccizei la carburanți

Vot pentru eliminarea supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time

Social

Proiectul de lege al PNL privind eliminarea supraaccizei pe carbunanți și a supraimpozitării contractelor part-time a primit un vot pozitiv în Comisia pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților.

Comisia pentru buget, finanțe și bănci a Camerei Deputaților a adoptat, marți, eliminarea supraaccizei la carburanți, respectiv supraimpozitarea contractelor part-time, a anunțat, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău. Urmează votul final în Camera Deputaților, în calitate de for decizional, pe aceste modificări la lege.

„Am înregistrat o primă mare victorie în Comisia pentru buget, finanțe și bănci a Camerei Deputaților: Supraacciza la carburanți și supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate! Urmează bătălia și votul final în plenul Camerei. Sunt sigur că vom fi victorioși și acolo. Românii trebuie să scape de supraacciza oneroasă la carburanți și de supraimpozitarea muncii part-time. Ar fi unele dintre cele mai bune vești de sărbătorile de iarnă”, a scris Robert Sighiartău pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *