Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor – 15 Martie 2024

Social

Mesajul Presedintelui, Sorin Mierlea, InfoCons cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor:
Astazi, de Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor, trebuie sa fim constienti, fiecare dintre noi, ca trebuie sa facem si noi ceva, nu doar sa fim spectatori.

Astazi, mai mult ca oricand, ar trebui sa fim constienti de calitatea noastra de consumator, un consumator european care are cu adevarat drepturi si obligatii, sa intelegem ca este ziua noastra, a fiecaruia dintre noi, si ca putem si avem cu ce sa si facem cu adevarat ceva pentru noi, pentru copiii nostri, pentru nepotii nostri, pentru parintii nostri, pentru bunicii nostri.

15 Martie 1962 – 15 Martie 2024, la 62 de ani de cand a fost pentru prima data pusa in discutie existenta a patru drepturi fundamentale ale consumatorilor: dreptul la securitate, dreptul la informare, dreptul de a fi ascultat si dreptul de a alege produse şi servicii.

15 martie 1983 – 15 martie 2024, la 41 de ani de cand a fost recunoscuta la nivel Mondial Ziua Mondiala a Protectiei Consumatorilor si 160 de ani de cand domnitorul Alexandru Ioan Cuza promulga Legea pentru adoptarea sistemului metric de măsuri și greutăți în România, La Mulți Ani fiecaruia dintre noi! Sa fim cu o9atitudine si sa intelegem fiecare ca votul nostru conteaza de fiecare data cand alegem, alegem un produs, alegem un serviciu, votam un brand sau un magazin, votul nostru influenteaza viata fiecaruia dintre noi, inclusiv a noastra.

Sa votam destept, sa votam inteligent, sa votam cu o9atitudine si astazi, mai mult ca oricand, avand Aplicatia Gratuita InfoCons care te ajuta sa votezi in cunostinta de cauza , care te ajuta sa sanctionezi produsele neconforme, produsele contrafacute, care te ajuta sa traiesti mai bine si sa alegi cum sa traiesti.
Voteaza cu o 9atitudine! La Multi Ani cu ocazia zilei de 15 Martie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *