1 miliard de lei alocat spațiilor verzi din Sectorul 5

Social

Primăria Sectorului 5 a scos la licitație în SICAP un acord cadru de 1 miliard de lei pe patru ani, pentru servicii de amenajare, întreținere și modernizare spatii verzi aparținând domeniului public pe care îl are în administrare.

Acordul de tip cadru permite ca mai multe firme să poată lucra pentru acești bani, în funcție de loturile pentur care licitează.

Potrivit caietului de sarcini, printre lucrările ce vor fi efectuate se numără salubrizare și întreținere a spațiilor verzi, locuri de joacă, parcuri, zone verzi amenajate, servicii privind mobilierul urban și operațiuni conexe, inclusiv cele care necesită utilaje specializate sau forță de muncă, servicii de reparare, amenajare a drumurilor, aleilor de acces, pavajelor, platformelor (betonate) și a altor elemente de design arhitectural, plantare material dendrologic.

În 2020, un precedent acord-cadru încheiat tot pe patru ani de fosta administrație a Sectorului 5 privind întreținerea spațiilor verzi avea o valoare totală de aproape 900 milioane lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *